Redaksjonelle tjenester

Indiemoon tilbyr et bredt spekter av tjenester for deg som vil bli indieforfatter.

Vi og tilstreber høy kvalitet i hvert ledd av prosessen, og skreddersyr tilbudet etter ditt behov.

Det er flere måter å ta en indiereise på. Kanskje du vil gå hele veien med oss, fra idésamtale til ferdig sluttprodukt, eller kanskje du vil bestille separate tjenester?

Noen kan for eksempel illustrere omslaget sitt selv, og kan hoppe over denne biten, mens andre har en oversetter for hånden. Det er helt ok – vi skreddersyr prosessen etter ditt behov. 

Du kan også velge rene pakkeløsninger, dersom du ønsker det:

Slik kan en typisk prosess med oss i Indiemoon være:

- Vi begynner med en idésamtale, der vi hører mer om prosessen din og kartlegger dine behov. Hvor er du med manuset ditt nå, og hva trenger det for å bli så godt som mulig? Hvordan ser du for deg en utgivelse?

- Deretter tilbyr vi en konsulentuttalelse. Her kikker vi på en del av manuset, for å se mer hva det handler om, og gir deg konkrete råd på hvordan det kan utvikles best mulig før utgivelse.

- Velger du å gå videre med oss, har vi et team av dyktige og erfarne mennesker som hjelper deg videre i prosessen. Først er det vanlig med en redaktør, som sparrer med deg om det viktigste i manuset (karakterer, oppbygging etc). Deretter er det tid for å luke ut logiske brister og løfte språket, ved hjelp av språkvask og korrektur.

- Vi hjelper deg også med å få et godt omslag på boken, så den appelerer til leserne dine, og med ombrekk, så boken ser best mulig ut, visuelt, før den skal i trykken.

- Noen velger å gi ut på papir, andre digitalt, enkelt på lyd, og mange på alle plattformer. Vi hjelper deg med produksjon og trykking, lagring og distribusjon av boken din, både fysisk og digitalt.

- Mange ønsker også tilleggstjenester, som oversettelse av manus for å nå et internasjonalt publikum, og hjelp med markedsføring, for å få boken bredere ut. Vi tilbyr begge deler i Indiemoon.

Tips! Ønsker du ikke å skrive boken selv? Vi tilbyr profesjonelle skyggeskrivere ("ghostwritere") som kan skrive historien for deg. Du har kontroll over den kreative prosessen, og har fullt eierskap til verket.

Vi i Indiemoon står klare til å hjelpe deg med å lage boken som fortellingen din fortjener.

Du kan lese mer om hele prosessen her:

Her kan du lese mer om våre separate tjenester, og bestille det du ønsker:

>