Idésamtale

Er du ikke helt sikker på hva boken skal formidle? Hvordan den skal se ut? Hva den skal formidle?

Denne tjenesten fungerer som et startpunkt for ditt selvpubliseringsprosjekt. Under samtalen vil du møte med et medlem av vårt erfarne team for å diskutere dine ideer, ambisjoner, og det unike budskapet du ønsker å formidle gjennom din bok.

Det handler ikke bare om å snakke om plotlinjer eller karakterutvikling, selv om disse er viktige komponenter. Vi ønsker også å forstå de underliggende temaene i ditt arbeid, din personlige forbindelse til historien, og hva du håper å oppnå med publiseringen av boken din.

Vårt team er her for å gi veiledning og støtte, samt å hjelpe deg med å finjustere og videreutvikle dine ideer. Vi tror at alle har en historie å fortelle, og vår "Ide Samtale" er designet for å hjelpe deg å starte reisen for å fortelle din.

Gjennom "Ide Samtale" skaper vi sammen en sterk grunnmur for ditt prosjekt, og setter deg på rett vei mot selvpubliseringssuksess.

Camilla Bogetun

Camilla Bogetun Johansen er forfatter på Cappelen Damm og har skrevet ut to romaner, Egen maske først (2021) og Jeg har kolleger (høsten 2023). Hun har gått Forfatterstudiet i Bø og påbygg på Skrivekunstakademiet i Bergen. Hun er også utdanna Kaospilot og har mye erfaring med idéutvikling og realisering av store, hårete ideer. Camilla er teamorientert og liker å spille å spille andre gode. Det er bare du som kan skrive din historie. Men om du det er trått å komme i gang, så er Camilla en god samtalepartner å ha. Hun kan hjelpe deg å finne inngangen til stoffet ditt og hjelper deg med å tenke utenfor boksen.

>