Manusvurdering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim

Hva trenger manuset ditt?


Det er vanskelig å si før vi har sett nærmere på teksten, men dette tør vi å påstå: De færreste manus når sitt potensial uten et par runder med en kyndig redaktør. Dersom du ikke har hatt erfarne øyne på manuset, er dette det første i anbefaler: En gjennomgang med en profesjonell redaktør.


Hvor mange runder som er nødvendig, og hva som bør gjøres med manuset, må vurderes i hvert enkelt tilfelle.


Etter at samarbeidet med redaktøren er ferdig kommer runder med språkvask og korrektur, blant annet for å rette opp logiske brister og perfeksjonere språket. Til sist er det ombrekk, omslag og trykk – noe som rett og slett betyr at teksten din omformes til en konkret bok.

Du kan lese mer om prosessen her: Indieprosessen fra A til Å. Hva innebærer det å gi ut selv?

Send oss gjerne manuset ditt, så skal vi gjøre vårt beste for å stille riktig "diagnose". Vi trenger ikke hele manuset for å gjøre dette, kun de 20 første sidene (og gjerne et synopsis, hvis du har).


Du får rapporten for kroner 1900 – og etterpå vet du nøyaktig hva manuset ditt trenger.


Slik gjør du: Last opp manuset ved hjelp av skjemaet under. Hvis du vil at vi skal ringe deg, er det fint om du legger igjen nummeret ditt i skjemaet, og spesifiserer det i en melding (+ tidspunkt du ønsker å bli oppringt). Og du? Ikke bekymre deg for å gi fra deg "babyen" din – alle manus blir behandlet konfidensielt, og leses kun av profesjonelle redaktører.

Hva trenger manuset ditt?

Navn
E-post*
Telefonnummer
Velg sjanger (du kan også skrive dette i meldingen)
Last opp manuset ditt her
Melding
0 of 350
>